Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Ü.Y.

Nfk - Forum -

Recommended Posts

Efendim, bu gece forumu ve sevgili siz dostlarımı rüyamda gördüm :graduated: Sizlerle de paylaşmak istedim.. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu ilk değil.. Daha önce de bir kaç kez görmüştüm. Neyse sözü çok fazla uzatmak istemiyorum, ufaktan ufaktan başlıyorum..

 

Saat 02.00'ı gösteriyordu. Dedim Ümran bu gece erken yat, sabah da erken kalk. Eh, yattık.. Sağa dön, yok. Sola dön yok. Otur, yok. Kalk su iç, süt iç, çorba iç yat, yok. Tam dalıyorum, sineklerin saldırısına uğruyorum vs. Saat 07.16'yı gösteriyordu ki yatağı yorganı toplayıp salona götürdüm. Minicik koltuğa kurulup kapatım gözlerimi.. Aman Allah'ım o ne kapanıştı öyle.. Forum karşımda duruyor.. Aktif kullanıcı sayısı 50. Her başlıktan insan fışkırıyor. Yorumları okumaktan gözlerim yoruluyor. Ama keyifler yerinde. Herkes çok mutlu.. Ben daha çok Duyurular bölümüyle ilgileniyorum. Orada da Serdengeçti, Nevbahar, Reyhan, BDG, Cihat var. Gırgır - şamata aldı başını yürüyor. Arada Trradomir kızıyor, oradan admine sesleniyor her zamanki gibi.. Ama tabii kimsenin onu taktığı falan yok :) ahahah :)

Yazıları keşke anımsayabilsem.. Maalesef hiçbirini hatırlayamıyorum.

 

Öyle güzel bir rüyaydı... :)

 

Dualarla..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bu rüya hayra alamet değil efendim. Hemen yorumlayayım. Ekşi Sözlük yazarlarının saldırısına maruz kalacaz yakında tahminimce. Gelsinler efendim gelsinler. Bunu ben zaten çok istiyorum. (Fan abi istersen ekşide bir başlık hallettirelim :) Sinek yuvasına parfüm sıkmış gibi olur onlar için. Hemen kaçışıp kendilerine bu kötülüğü yapanlara saldırıverirler. Kara Sinekler sürüsü. Bi duysalar bunu yazdığımı aman.)

 

Olur böyle rüyalar Ü.Y. bende zamanında bir sürü forum/site rüyası görmüştüm. Bir aralarda n-f-k'nın ana sayfasını rüyamda görmüştüm de gördüğüm gibi yapılmamıştı. Ekşi Sözlüğü hacklediğimide görmüştüm :graduated: Çok süper bir rüyaydı. Tabi rüyadan ilham alıp işi gerçeğe dökmeye kalkınca kötü şeyler oluyor.

 

"Arada Trradomir kızıyor, oradan admine sesleniyor her zamanki gibi.. Ama tabii kimsenin onu taktığı falan yok"

 

Trra abi! Bak hele her zamanki gibi admine sesleniyormuşsun. Kimseler takmıyormuş da bilmem neymişte. Ayıp denen birşey var kardeşim. Vallahi ayıp yav. Ü.Y. bilgisayarınıda al git kuzey ülkelerine iltica et. O cümlelerin kurduğun son cümlelerin olabilir benden demesi :)

 

(Bu gazla trra abi destan yazarsın arkadaşa artık haha :))

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fan? Ne diyo bu?

Selamlar,

 

Siz milletin lafına ne bakıyorsunuz ki Trradomir abi, hakikatler gün gibi ortadayken varsınlar istediklerini desinler, ne çıkar? Emredin, yapalım! (Üzgünüm Ü.Y)

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dervish kıskandın değil mi böyle güzel, mübarek bir rüyanın içinde yer edinemediğin için.. Hem niye kıskandın anlamıyorum, Trradomir abi gibi dikkate alınmamak mı istiyorsun? : ) E istiyorsan sorun değil.. Ayrıca sen sanıyor musun ki Trradomir abi senin gazına gelecek? Değil mi Trradomir abi?

 

Peki ya siz ne düşünüyorsunuz NFK-Fan ; siz de pek üzülmüşe benzemiyorsunuz ama neyse =)

 

Şimdi şöyle bir durum var. Evimizde 2 dizüstü, 2 masaüstü bilgisayar var. Yalnız, kullanılabilir bilgisayar sayısı 1.. :graduated: O da şuan ellerimde. Beni dünyamdan ayırmanızı istemiyorum. Bilmem anlatabilidim mi.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Arada Trradomir kızıyor, oradan admine sesleniyor her zamanki gibi.. Ama tabii kimsenin onu taktığı falan yok

 

Ayrıca sen sanıyor musun ki Trradomir abi senin gazına

gelecek? Değil mi Trradomir abi?

 

Biz buna polemik literatüründe 'vuruşarak çekilmek' diyoruz. Evet. Elbette gaz pedalım yok Ü.Y kardeşim de, görünen o ki seni benim de içlerinde bulunduğum kemiyette küçük, keyfiyette hududsuz bir avuç kişiden gayri kimsenin kaale aldığı yok. İmdi hazır emir vermek için destur da almışken Rank Title'ına Kaale alınmayan üye yazdırmamı ister misin? Nihahaha. Gel istersen empirik bir çalışmayla izleyelim, fakiri takan var mı, yok mu, haa? Efendim?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben de varmışım he :) Duyurulardaymışım hemde..Sakın başka bir görüşmenin başlığını açıyor olmayayım?:graduated:

Ben de görmüştüm bi kaç kez..Fizik dersindeymişiz forumca :) Bizim çok değerli (!) bir trafik hocası vardı da,işinin ehli (!) o bizim forumun fizik hocasıymış..Biz de dersteyiz..Ama hocayı takan yoktu :) ahahhah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...